Transport si retururi

369.ro / treisasenoua.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:


Fan Courier :

  • Livrare in 1-2 zile 15 RON (doar in reteaua Fan Courier Pentru localitatile din afara ariei de acoperire se percepe o taxa de 1ron /km pentru fiecare Kilometru suplimentar )  
  • Livrare GRATUITA pentru comenzile mai mari de 600 Ron


Retururile sunt acceptate doar daca sigiliile aplicate pe produse sunt intacte iar produsele nu prezinta urme de deteriorare (mufe rupte ,cablu flex rupt/taiat ,geam fisurat, display spart ,display patat , etc . )

Pentru retur este necesara expedierea produsului defect la adresa noastra ,iar acesta trebuie sa fie ambalat corespunzator .

Rambursarea sumei se face doar daca produsul corespunde din punct de vedere optic / functional .

Nu se accepta produse asamblate, cu urme de adeziv, fara folii de protectie, fara sigilii.

Politica de returnare

 

1. Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare -  FORMULAR RETUR

Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative , "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile  calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.Nu acceptam retururi prin Posta Romana.

Art. 14, Alin. 3 din aceasi lege mai sus mentionata spune astfel  : 
"Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor."
Maravo Boutique SRL (369.ro / treisasenoua.ro ) recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor mai sus mentionate. 

Maravo Boutique SRL (369.ro / treisasenoua.ro ) va returna contravaloarea comenzii,excluzand costurile de transport facturate care cad in sarcina cumparatorului , in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile calendaristice din momentul solicitarii de retragere / renuntare / returnare.

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract" folosind e-mail la adresa contact@369.ro 

Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la adresa contact@369.ro.
Persoanele juridice au conditii speciale de retur, conform celor de mai jos:

- perioada de 3 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor
- completarea formularului de retur in care se va mentiona motivul returnarii si contul IBAN (obligatoriu)
- produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditile de la PUNCTUL 3 din politica de retur)
- produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maxim 3 zile (calendaristice) de la confirmarea de retur

In cazul in care nu se respecta conditile mai sus mentionate, singura metoda prin care se poate accepta returnarea este cu o penalizare situata intre 10% si 30%. Decizia de acceptare se va transmite intr-un termen de maxim 72 de ore de la cererea de retur.